Street art værker på Bindslevs plads med Amaliegade 1b i baggrunden

Amaliegade 1B – dit hovedkvarter

Amaliegade 1B er Silkeborgs ubetingede stærkeste hovedkvarter for de vildeste kultur- og iværksætterprojekter. Vi skaber alt fra store festivaler til mini udstillinger i galleriet. Vi rykker sammen og får tingene til at ske ved at hjælpe hinanden! Vi deler ud af alt det, vi kan og er gode til, og så holder vi fest imens.

Har du en drøm, en ide, lyst til at være med til at skabe noget fedt, sætte gang i noget du mangler i byen eller bare lige lurer hvad de ellers er gang i i huset for tiden, så kig forbi. Her er for det meste åbent og alle er velkommen.

Read more

Hvad ruller lige nu?

Her får du hurtigt overblik over hvad vi ruller med lige nu og hvem der er den på de forskellige projekter. Du er velkommen til at tage kontakt til det eller de projekter du synes ser spændende og høre mulighederne for at være med.

Read more

Hvem er den?

Mads er formelt projektleder, men mest af alt wingman. Mads´ fornemmeste opgave er nemlig at hjælpe dig med at få dit projekt i gang og ud over rampen. Uanset om du vil produceren en podcast eller en verdensomspændende virksomhed, skabe kunst eller venskaber… eller noget andet?

Read more